Maak depressie bespreekbaar

Kies, zet door en leef!
Laat het licht in jezelf
niet uitgaan.
Laat het licht aan. 

laat het licht aan - de film

Maak depressie bespreekbaar!

In deze zorgvuldig samengestelde training gaat de kijker mee in het levensverhaal van Jarno. Hij heeft depressie op jonge leeftijd meegemaakt en helpt op deze manier jongeren te leren van zijn fouten. 
Write your awesome label here.

Tijdelijke aanbieding!

€5 BESTEDINGSTEGOED - Voor jou! - Gebruik de promo code bij je bestelling

Wat leer je van dit programma?

Je leert depressie herkennen bij jezelf en anderen. Je wordt getriggerd om voor je eigen leven na te denken en krijgt inspiratie om met de tools aan de slag te gaan. 

 • Hands-on tools en krachtige inzichten voor jezelf en voor je leven
 • Vergroot je zelfvertrouwen om over depressie of zelfmoord te praten
 • Niet anderen, maar jij hebt weer de controle over jouw leven
 • Reeds gemaakte keuzes aanvaarden en nieuwe skills om opnieuw te kiezen
 • Diepgang over de onderwerpen door onze professionals
 • de mensen die meewerken aan de film

  Ontmoet onze professionals

  Jarno Korf

  creatief directeur, spel en zang
  Jarno is afgestudeerd aan de Frank Sanders Musical Akademie en speelde o.a. de hoofdrol in Peter Pan de Musical. Hij is mede-eigenaar van Throughout Productions. Hij schreef de teksten van de voorstelling en de film.

  Willem van Leunen M.A.

  algemeen directeur, regie en muziek
  Voor de voorstelling en film schreef Willem de muziek en schreef mee aan het filmscript. Hij deed de regie, montage en verzorgt de techniek achter de Throughout websites en Academy. 

  Bob Feijen

  coach inspirator sirius academy
  Bob Feijen, een opmerkelijke man, een man met passie, toewijding en daadkracht. Hij beschikt over een enorm natuurlijk leiderschap en heeft het vermogen om mensen letterlijk en/of figuurlijk in beweging te brengen.

  Dr. Saskia Mérelle

  sr. researcher 113 zelfmoordprevetie
  Dr. Saskia Mérelle is bewegings-wetenschapper, epidemioloog en senior onderzoeker van de onderzoekslijnen ‘113 hulpverlening’ en ‘suïcides onder jongeren’.

  Sipke Jan Bousema

  presentator ondernemer
  Van jongs af aan is Sipke Jan Bousema al gefascineerd door media. In de film is Sipke Jan te zien als ervaringsdeskundige en geeft hij aan dat na donkere periodes weer lichtere kunnen komen. 

  Trudy Feijen

  COACH INSPIRATOR SIRIUS ACADEMY
  Als personal coach en master trainer begint Trudy waar andere coaches stoppen; met een hoge mate van empathie, passie, toewijding en eerlijkheid, laat ze geen enkel middel onbeproefd.

  Voor wie zijn onze producten?

  Voortgezet onderwijs

  Het effectief bespreekbaar maken van belangrijke levens-onderwerpen, zoals 'ontdek je échte natuurlijke talent' en 'depressie preventie'.

  Coaches en begeleiders

  Hulpmiddelen en effectieve tools om samen met je deelnemers belangrijke onderwerpen bespreekbaar te maken. 

  Voor jezelf

  Uitgebreide methodes om levensonderwerpen te behandelen. Word zelfverzekerder, overwin je negativiteit en leer nieuwe vaardigheden.

  Studenten welzijn

  De leerling krijgt meer vertrouwen in de school. De school heeft een positief imago op het gebied van welzijn voor hun leerlingen. Dat wordt gezien door toekomstige leerlingen, ouders en vakgenoten. 

  HBO, HO en WO

  Studenten leren depressie bij zichzelf en anderen herkennen en krijgen waardevolle tools om in hun eigen leven toe te passen en in hun toekomstige professionele werkveld. 

  Ouders en opvoeders

  Bekijk films, of bezoek één van de voorstellingen over de belangrijke levensonderwerpen. Maak b.v. depressie bespreekbaar met je kinderen en ben betrokken in de keuzes van hun leven. 
  jouw gegevens zijn veilig bij ons
  De informatie op deze pagina wordt veilig verwerkt en gecodeerd met behulp van toonaangevende tools voor codering en fraudepreventie.