De enige uitweg is er doorheen te gaan

The only way out is through. 

"Wij helpen kijkers in hun leven waardevolle resultaten te behalen met educatief entertainment."

BEL ONS

+31 (85) 208 1433

BEZOEK ONS

Prinsengracht 1049
1017 JE AMSTERDAM

EMAIL ONS

hallo@throughout.nl

Levenslessen op een unieke en laagdempelige manier

Maak depressie bespreekbaar
met het programma "Laat het licht aan"

Laat het licht aan is het programma dat positief (handelings) perspectief biedt voor iedereen die in aanraking komt met depressie.
Binnenkort...

Ontdek je natuurlijke talent met BouwPower

We zijn bezig met het schrijven aan het nieuwe programma BouwPower. Daarin gaat de deelnemer ontdekken hoe je erachter kunt komen wat je natuurlijke talent is en wat je zou kunnen doen om je dromen waar te maken. 
Dank je wel, je wordt op de hoogte gehouden!

Throughout...

De enige uitweg is er doorheen - wat het een beetje is als een geboorte, of wedergeboorte. Het is een weg naar een zinvoller leven, al voelt dat op dat moment misschien niet zo. Het is de weg naar een tweede levenshelft die dieper is, en over het weglaten van een deel van het lawaai van de buitenwereld en het luisteren naar die innerlijke stem in de stilte van een donkere nacht.
The only way out is Through: De eerste keer dat ik dat hoorde, dacht ik: "Verdomme! Ik wil hier niet doorheen. Ik wil eromheen, eroverheen, eronderdoor. Ik wil er doorheen slapen, me wakker maken als het voorbij is. Snel! Stuur me door naar wanneer de gelukkige dagen hier weer zijn." 
Willem van Leunen
Algemeen Directeur, Throughout Productions
Je kunt, als je wilt, proberen de pijn te vermijden -- drinken, drugs, slapen, liegen, stelen, bedriegen, winkelen, rondslapen, liters ijs eten, zakken chips, naar de televisie staren, gokken -- je kunt een of meer van deze dingen doen, maar vroeg of laat zal het verdriet dat je vermijdt zich voordoen in een depressie, een stapel schulden, een nieuwe scheiding, een ziekte of een ongeval.
Jarno Korf
Creatief Directeur, Throughout Productions
-- UITGELICHT --
een effectieve manier om te leren deze belangrijke onderwerpen te bespreken met anderen

Zelfmoord Preventie Workshop


  Signaleer; hoe ontstaan gedachten aan zelfdoding en wat zijn de belangrijkste signalen?  

  Praat erover; hoe voer je het gesprek en wat zijn do’s en dont’s?

 Voor coaches en begeleiders van jongeren

  Voor personeel van voortgezet onderwijs instellingen

  Voor studenten lerarenopleiding / PABO

  Duur: 2,5 - 3,5  uur (live op locatie)

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons programma aanbod. 

Wie zijn onze klanten?

Voortgezet onderwijs

Het effectief bespreekbaar maken van belangrijke levens-onderwerpen, zoals 'ontdek je échte natuurlijke talent' en 'depressie preventie'.

Coaches en begeleiders

Hulpmiddelen en effectieve tools om samen met je deelnemers belangrijke onderwerpen bespreekbaar te maken. 

Jijzelf

Uitgebreide methodes om levensonderwerpen te behandelen. Word zelfverzekerder, overwin je negativiteit en leer nieuwe vaardigheden.

Studenten welzijn

De leerling krijgt meer vertrouwen in de school. De school heeft een positief imago op het gebied van welzijn voor hun leerlingen. Dat wordt gezien door toekomstige leerlingen, ouders en vakgenoten. 

HBO, HO en WO

Studenten leren depressie bij zichzelf en anderen herkennen en krijgen waardevolle tools om in hun eigen leven toe te passen en in hun toekomstige professionele werkveld. 

Ouders en opvoeders

Bekijk films, of bezoek één van de voorstellingen over de belangrijke levensonderwerpen. Maak b.v. depressie bespreekbaar met je kinderen en ben betrokken in de keuzes van hun leven. 
onze waardevolle

Partners

Om onze producten kracht bij te zetten werken we samen met deze toonaangevende partners. Hier zie je een greep uit onze partners!
Testimonials

Wat anderen zeggen over ons

Het "Laat het licht aan programma" is spot on! Een schitterende film met lespakket die positief (handelings) perspectief biedt voor iedereen die in aanraking komt met depressie. Ik hoop dat het veel mensen gaat bereiken! #laathetlichtaan
— MSipke Jan Bousema
Grote bewondering voor Willem van Leunen en Jarno Korf die hun creatieve talenten gebruiken om jongeren met een depressie en hun omgeving te helpen. Dank voor de fijne samenwerking!
En nu laten zien op middelbare scholen! 
— Sakia Mérelle