De enige uitweg is er doorheen gaan

The only way out is through. 

"Wij maken producties over levensonderwerpen, zoals het voorkomen van depressie."

BEL ONS

+31 (85) 208 1433

BEZOEK ONS

Prinsengracht 1049
1017 JE AMSTERDAM

EMAIL ONS

hallo@throughout.nl

Onze producties...

Impactvolle levensonderwerpen
 Laagdrempelig
 Film en toneel
 Direct toepasbaar
 Compleet en overzichtelijk
 Individueel of in groepen
Uitgebreide lespakketten

Ons verhaal

Dit is waarom wij doen wat wij doen

Wij streven ernaar om onze producten toegankelijk en bereikbaar te maken. We helpen ouders en docenten het maximale uit onze producten te halen door het aanbieden van gespecialiseerde masterclasses, waarin de onderwerpen verder worden uitgediept. Wij werken samen met landelijke organisaties zoals 113 Zelfmoordpreventie, Universiteiten en landelijke/lokale hulp -en dienstverleners.

Wij hebben onszelf als doel gesteld om in 2025 de grootste aanbieder te zijn van "transformative edutainment" producties in heel Europa. Dat zijn producties die laagdrempelig zijn en een positieve blijvende impact hebben op de (geestelijke) gezondheid van mensen en hun omgeving. Dat is waarom wij doen wat we doen!

Throughout...

De enige uitweg is er doorheen - wat als een geboorte of wedergeboorte kan zijn. Het is een weg naar een zinvoller leven, al voelt dat op dat moment misschien niet zo. Het is de weg naar een tweede levenshelft die dieper is, en over het weglaten van een deel van het lawaai van de buitenwereld en het luisteren naar die innerlijke stem in de stilte van een donkere nacht.
The only way out is Through: De eerste keer dat ik dat hoorde, dacht ik: "Verdomme! Ik wil er niet doorheen. Ik wil er omheen, er overheen, er onderdoor. Ik wil er doorheen slapen. Maak me maar wakker als het allemaal voorbij is. Maar de beste uitweg, is er doorheen gaan. Dat kan pijn doen, maar ik heb ontdekt dat die pijn groei betekent. Tegenwoordig zoek ik die pijn op. Groeien is fijn!" 
Willem van Leunen
Algemeen Directeur, Throughout Productions
Je kunt, als je wilt, proberen de pijn te vermijden -- drinken, drugs, slapen, liegen, stelen, bedriegen, winkelen, rondslapen, liters ijs eten, zakken chips, naar de televisie staren, gokken -- je kunt een of meer van deze dingen doen, maar vroeg of laat zal het verdriet dat je vermijdt zich voordoen in een depressie, een stapel schulden, een nieuwe scheiding, een ziekte of een ongeval.
Jarno Korf
Creatief Directeur, Throughout Productions

Maak depressie bespreekbaar
met het programma "Laat het licht aan"

Laat het licht aan is het programma dat positief (handelings) perspectief biedt voor iedereen die in aanraking komt met depressie.

Binnenkort beschikbaar...

Ontdek je natuurlijke talent met BouwPower

Bouw je eigen toekomst!
We schrijven aan het nieuwe programma BouwPower. Daarin gaat de deelnemer ontdekken hoe je erachter kunt komen wat je natuurlijke talent is en wat je zou kunnen doen om je dromen waar te maken. 
Dank je wel, je wordt op de hoogte gehouden!

Wat kun je verwachten van het BouwPower programma? 

  • Videolessen
  • Theaterprogramma
  • Een nieuwe Film
  • Fantastische tools
  • Handelings perspectief
  • BouwPower certificaat

Ben de beste versie van jezelf

Je gaat werkelijk leren wat je eigen natuurlijke talent is. Dus niet wat je omgeving van je wilt of verlangt. BouwPower doe je helemaal voor jezelf. En het maakt niet uit hoe oud je bent. Of welke dromen je wilt verwezenlijken. 

Creëer je eigen toekomst

Je krijgt waardevolle tools om het geleerde daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Tools zoals "durven te vragen " leer je effectief in te zetten. Met nieuwe communicatie vaardigheden de toekomst in! 
onze geweldige

Partners

Om onze producten kracht bij te zetten werken we samen met deze toonaangevende partners. Hier zie je een greep uit die partners!

Words I live by

“The only way out is through.”

— Robert Frost

Volg je ons ook even?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons  interessante programma aanbod. We houden zelf niet van spam en overtollige verkoopverhalen, dat gaan we je niet sturen!
Gewoon af en toe een mailtje van waar we mee bezig zijn. 

Wie zijn onze klanten?

Voortgezet onderwijs

Het effectief bespreekbaar maken van belangrijke levens-onderwerpen, zoals 'ontdek je échte natuurlijke talent' en 'depressie preventie'.

Coaches en begeleiders

Hulpmiddelen en effectieve tools om samen met je deelnemers belangrijke onderwerpen bespreekbaar te maken. 

Jijzelf

Uitgebreide methodes om levensonderwerpen te behandelen. Word zelfverzekerder, overwin je negativiteit en leer nieuwe vaardigheden.

Studenten welzijn

De leerling krijgt meer vertrouwen in de school. De school heeft een positief imago op het gebied van welzijn voor hun leerlingen. Dat wordt gezien door toekomstige leerlingen, ouders en vakgenoten. 

HBO, HO en WO

Studenten leren depressie bij zichzelf en anderen herkennen en krijgen waardevolle tools om in hun eigen leven toe te passen en in hun toekomstige professionele werkveld. 

Ouders en opvoeders

Bekijk films, of bezoek één van de voorstellingen over de belangrijke levensonderwerpen. Maak b.v. depressie bespreekbaar met je kinderen en ben betrokken in de keuzes van hun leven. 
Testimonials

Wat anderen zeggen over ons

Het "Laat het licht aan programma" is spot on! Een schitterende film met lespakket die positief (handelings) perspectief biedt voor iedereen die in aanraking komt met depressie. Ik hoop dat het veel mensen gaat bereiken! #laathetlichtaan
— Sipke Jan Bousema - TV presentator en ondernemer
Grote bewondering voor Willem van Leunen en Jarno Korf die hun creatieve talenten gebruiken om jongeren met een depressie en hun omgeving te helpen. Dank voor de fijne samenwerking!
En nu laten zien op middelbare scholen! 
— Saskia Mérelle (113 zelfmoordpreventie)